UnderbaraClara

Lucka 24 i adventskalendern

God jul alla bloggläsare! Nu kommer årets sista lucka i kalendern. Många har undrat när alla vinnare kommer presenteras och det sker efter jul/nyår när alla företag hunnit utse en vinnare. Förutom att jag presenterar vinnarna här så kommer jag också att kontakta dem personligen så ingen behöver oroa sig över att missa en ev vinst.

Bakom den sista fantastiska luckan gömmer sig en riktigt toppenvinst. Nämligen tapeter till ett värde av 4000 kronor från Eco Wallpaper. Fantastiskt va?! Vinnaren får välja åtta valfria rullar ur deras sortiment

För att vara med och tävla om tapeterna ska du svara på dessa frågor

- Vad heter ECO Wallpapers senaste kollektion som speglar de kontrastrika uttryck vi möts av varje dag utomhus?

- Vilka tre ord förknippar du med ECO Wallpaper?

- Vilken tapet ur sortimentet skulle du helst vilja ha och var skulle du sätta upp den? Motivera kort.

För mer inspiration, klicka gärna in på ECO Wallpaper på Facebook.

*Tävlingen pågår tom 24/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av eco.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Priset består av ett presentkort värde 4000 kronor eller åtta rullar tapet.

 

 • Karolina

  Eco sand för att klä om vårt kommande kök som ska innehålla många magiska färger med 3811 som bas.

 • Johanna

  Oops min motivering kom inte med. Jag skulle tapetsera mitt vardagsrum för att få lite natur och tyngd i mitt vita hem.

 • Johanna

  1. Eco street.
  2. Miljö, kreativitet, känsla.
  3. Tapeten Wood.

 • Elin

  Kollektionen heter Eco Street. Tre ord skulle vara eget, stiligt och skönt. Har fastnat för Eco almost white som jag skulle sätta upp i vardagsrummet bakom soffan där jag tidigare aldrig lyckats hitta Tapeten.

 • Lotta

  Eco Street
  Personligt, inspirerande, kvalitet

  Eco Retro – jag får inte nog av de fina 50-talsmönstren!

 • Frida

  1.eco street
  2. Nytänk, härligheter, naturnära
  3. Någon tapet ur almost white. Vi ska flytta till en liten lägenhet där de lattetapetserade väggarna skapar mer Ångest än välbefinnande. Lägenheten behöver ljusas upp för att vi ska trivas!

 • Zara

  1. ECO Street
  2. Kvalitetsmedvetet, unikt, urbant
  3. Jag skulle välja Wood 9716, som min man faktiskt gått med på att ha i vårt sovrum (!) och det säger en hel del om tapeten. Den känns väldigt unisex och lätt att matcha med de flesta inredningsstilar. 50-talsdetaljer om man vill ha det intrycket, avskalat och enkelt med få möbler och ”lull-lull” om det är vad man eftersträvar, och med starka färger i övrigt för en mer lekfull feeling. I vårt fall blir sovrummet troligen mörkt inrett. Det är dit har vi kommit. Det är inte lätt att komma överens när båda har starka åsikter om vad som är snyggt!

 • Frida

  1. Eco street.
  2. Svenskt, unikt, genuint
  3. Åh, kan inte bestämma mig, men någon tapet ur eco revival skulle passa som fondvägg i vårt sovrum där det verkligen behövs en upplyftning. Vi verkligen älskar mönster och färg.

 • Gunilla Svensson

  Hej!
  Kollektionen heter Eco Street.
  Eleganta, Charmiga och Orginella är ord jag tänker på (ECO)
  Jag skulle önska Eco street 6681 och tapetsera mitt vardagsrum.
  God Jul!

 • http://judymyfriend.blogspot.com Emelina Hagerskans

  1. ECO street.
  2. Miljövänligt, våghalsigt & trendigt.
  3. Jag skulle nog välja något ur deras Revival-sortiment, då jag är litet klassisk av mig. Jag skulle sätta upp det i mitt enda rum i min taklägenhet och kanske tillochmed låta tapeterna klättra upp i taket för mer effekt!

 • jenny

  1. Eco Street
  2. Inspirerande, ”cutting edge”, och snyggt
  3. Eco exclusive no 2562

 • http://www.brysselkakan.wordpress.com Brysselkakan

  - ECO Street
  - Stilsäkert, harmoni och nytänk
  - Jag skulle tapetsera vårt sovrum med någon av de fantastiska tapeterna i ECO White.

 • Frida

  1. ECO Street

  2. Miljö, snyggt och valmöjligheter är vad jag tänker.

  3. Jag skulle valt något ur kollektionen ECO Wood för att skapa ett naturnära och mysigt sovrum för oss och våra efterlängtade baby!

 • Hedvig

  Eco street.

  Mönster, Miljö, Mycket

  Grafic 1537 kanske!?

  Sovrum till något av barnen.

  -Hedvig

 • Alexandra Lindevall

  1. Eco Street
  2. Kvalitét, miljövänligt, modernt.
  3. Eco Retro 1088 skulle sitta finfint i sovrummet och passa in bra bland de möbler som redan finns där. Skulle även passa bra i hallen nu när jag tänker efter…

 • Lina

  1. Eco Street
  2. Miljövänligt, personlighet & unik!
  3. Min son på 4månader ska få sitt rum gjort nu efter helgerna och vad skulle inte passa bättre än lite retro eller exklusiv de skulle vara kaxigt att ha i sitt första rum :-)

 • Cecilia

  1. Eko Wood

  2. Stilsäkert, vasst, beständigt

  3. Jag skulle gärna vilja tapetsera min hall med Eco Graphic no 1537. Hallen är det första man möts av i ett hem, men den glöms ändå ofta bort lite, man lägger inte tillräckligt krut på den. Vi har köpt en nyproducerad lägenhet med en lång vit vägg i hallen som skulle bli otroligt snygg och spännande med den tapeten.

 • Sara Bengtsson

  God jul! Hoppas dagen har varit fantastisk!

  1. Kollektionen heter Eco Street

  2. Livfullt, personligt och trendigt

  3. Jag hade valt Eco White 1036 och tapetserat mitt vardagsrum. Rummets planlösning kräver ljusa väggar men det är sååå tråkigt med bara vitmålat som vi har det nu. Dessa tapeter skuller ge rummet nytt liv och med kantiga mönster matchat loppisinredningen bra. Eftersom min studentekonomi inte räcker till att investera i tapeterna själv så hoppas jag på att vinna här och på så sätt få möjlighet att äntligen tapetsera!

 • Jenny Axelsson

  Den heter Eco Street. De tre ord jag tänker på är svenskt, miljövänligt och nytänkande. Jag skulle vilja tapetsera sovhörnan i min etta med den underbara tapeten Eco Wallpaper Naked Branches nr. 2449. Det skulle ge en mysig och snygg inramning och skapa som ett eget sovrum i rummet!

 • Sara J

  Eco street

  Variation, kreativitet, ekologi

  Jag väljer Fashion Covers
  Artikelnummer P140601-W Och sätter den i min hall, där vi tänkt sätta upp en fotovägg men inte lyckats välja ut kort som vi vill ha. På detta sätt slipper vi välja!

 • Kylie Larsson

  1. Eco Wood
  2. Innovativ, underbar, samt unikt
  3. I Eco White Kollektionen är jag kär.
  Jag har länkat till den här – http://www.eco.se/Kollektioner.aspx?k=A7&l=1
  Sedan vi flyttade i huset vårt;
  Har det blivit svårt;
  Att hinna med att renovera;
  Med detta kanske vi kunde städa lite mera.
  Detta paket vore underbart;
  Att ge vårt vardagsrum samt sovrum en ny start.
  Om jag blir vald som vinnaren i denna;
  Mitt ansikte kommer att se ut så här måste jag erkänna – http://i45.tinypic.com/28l5s39.jpg
  Alla vill ju bli en vinnare naturligtvis;
  Men hoppas denna dikt hjälper min chans att vinna detta pris.

 • Matilda

  1. Eco Street
  2. Trendigt, personligt och enkelt.
  3. Eco Almost White 3411 är perfekt för vårt vardagsrum. Harmonisk men ändå livfull som skulle göra vårt vardagsrum till en samlingsplats för hela familjen!

 • Anna

  1. Eco Street
  2. Miljö, Retro, Glädje
  3. Jag skulle välja tapeten 5667 från Eco Revival. Då vi är fem personer som samsas om 80 kvadratmeter måste såväl tapeter som möbler tilltala alla i familjen. Den här tapeten skulle göra alla glada – såväl barn som vuxna!

 • Karolina

  Eco Street

  Aktuell
  Alternativ
  Verklig

  Eco Sand 3811

 • Ingerid

  1/ eco street
  2/ klassisk, vakkert, moderne
  3/ vi flytter inn i et nybygd hus om 4 dager. Alt er hvitt, veldig fint, men kanskje også slitsomt? Jeg tror en enkel tapet fra Eco decorama 11 ville gjøre hverdagsrommet varmere og triveligere og gi liv til den blå sofaen vår.

 • Ulrika

  Eco street
  Mångfald, kvalitet, lättuppsatta
  Har länge letat efter en ny tapet till den stora väggen i vårt vardagsrum och Shadow light skulle bli fantastisk vacker i ljuset från de stora fönsterna!

 • Malin Nilsson

  1. ECO street

  2. Bra miljötänk, svenskt och välgjort

  3. Jag skulle väldigt gärna vilja ha tapeten Jungle Dudes (P120101-8) till min sons rum. Det är ljust och pastelligt just nu och det skulle vara härligt med lite mer färg där inne :)

 • Eva Lövheim

  - ECO Street

  - ECO är en helt ny bekantskap, men de/ni verkar vara trendmedvetna, EU-certifierade och (oftast) Sjuhäradsdesignade.

  - Mina föräldrar har i många år tänkt tapetsera om i köket. I dag har jag gett dem en ”arbetshelg” i julklapp: jag ska hjälpa dem att tapetsera en helg i vår. Det vore toppen om jag kunde komma med tapeter också – gärna guldmetallictapeten!

 • Malin

  1. Eco street
  2. Miljövänligt, valmöjligheter och kvalité
  3. Åhh jag skulle genast välja eco studio 6058 för jag har letet efter flamingos en tid nu och de skulle passa fantastiskt bra i min hall

 • UmeåElin

  1. Eco Street
  2. Varierade, miljövänliga, tilltalande
  3. Jag skulle välja en tapet från kollektionen Graphic eller Studio och tapetsera vårt hobbyrum som även är gästrum.
  Känns så tråkigt att pyssla därinne då befintliga tapeten är övermålad med ljusblå färg och snarare suger energi än ger inspiration.
  Att härberga våra vänner därinne känns som en nödlösning så det vore ett lyft att tömma rummet, hänga nya tapeter och äntligen fixa i ordning.

 • http://www.minfinasida.blogg.se Malin Nilsson

  Eco street
  Miljötänk, inspiration, trendigt

  eco wood skulle jag välja att sätta upp i sovrummet i vårt nya hus som behöver en ljus tapet som ändå för tankarna till naturen.

 • Malin L

  1. Eco street
  2. Trendigt, attraktivt, klimatsmart
  3. Vi bor i ett 60-tals hus så kollektionen Eco revival skulle passa perfekt. Eco revival 5658 skulle vara ursnyggt i vårt kontor som vi planerar att renovera nästa år.

 • http://mariasdagbok.blogspot.se Maria Nord

  1. Eco street
  2. Personligt, modernt, miljövänligt
  3. Absolut den zickzackrandiga tapeten i beige/svary från Eco tweed. så snygg! Vi bort i ett hus med för många vita väggar :) kram och god jul / Maria

 • Petra Christensen

  - Eco Street
  -miljövänlig, stilfull, unik
  Eco Wallpaper Naked Branches nr. 2449 skulle vara underbart läcker,
  om den ena väggen i vardagsrummet täcker,
  en fantastisk vildhet som släpper in naturens liv,
  nästan så att man vill krypa in med ett jättekliv!

 • Sofia

  1 Eco street
  2 svenskt, trendigt, miljövänligt
  3 eco exclusive art no 2551. För att jag älskar svanmönstret och aldrig skulle ha råd att unna mig det annars. skulle ha dem i det nya rummet som blir mitt i huset som mamma bygger.

 • Jenny Ö

  1) Kollektionen heter ECO Street.

  2) Trendsättande, Miljötänk, Kvalité.

  3) Eco Almost White art. no. 3428 skulle jag välja till vårt sovrum, den ger ett svalt intryck och jag gillar det naturliga mönstret av löv :)

 • Sara

  1. ECO street
  2. Trendigt, personligt, variation
  3. Jag skulle välja eco retro 1078. Vi flyttar snart in i ett nybyggt hus där ALLT är vitt och jag saknar färg. Det finns det massor av färg i den tapeten och den skulle passa perfekt i vårt sovrum.

 • Ida Nilsson

  1. Eco Street
  2. Design, Kvalitet och Inspiration.
  3. Jag vill Eco Exclusive 2550 på min stora garderobsvägg i sovrummet för att den tapeten lyckas kombinera retro med harmoni. Äntligen har jag hittat en tapet som är perfekt till mitt sovrum!

 • Carolin

  Kollektionen heter Eco Street. Jag förknippar Eco Wallpaper med orden design, tillgängligt och exklusivt. Om jag vann skulle jag vilja tapetsera vårt vardagsrum med en tapet ur Revivalkollektionen. God jul!

 • HeyLeon

  1. Eco street
  2. Personligt, modernt, lekfullt
  3. Jag gillade verkligen den zickzackrandiga tapeten i svart och beige från kollektionen Eco tweed! Den skulle jag sätta på hela väggen som är vid huvudändan av vår säng i sovrummet. Och så skulle jag göra en egen headboard till sängen, en enfärgad som bryter av mot mönstret. Kanske i rött eller turkos.

 • http://uppsalasfinest.wordpress.com Uppsalasfinest

  - ECO STREET

  - Tidlöst, exklusivt, personligt.

  - Jag skulle välja tapeten Eco Revival 5652 till vårt kök som vi försöker fixa till nu i vinter. Färgerna är jättefina och mönstret skulle passa väldigt bra hemma hos oss!

 • Mamma Mia-Maria

  Eco Street
  Miljötänk, Retrotänk, NUTÄNK..
  Ett rum, betyder så mycket, MEN VILKET ,,måste tänka alla tänk…
  Kanske mitt, kanske mitt barnbarns, kanske min dotters,,
  Ett roligt tänk…kanske 2013:s första BRAIGA tänk…
  Alla tapeter är ju supersnygga…

 • Gyrid Cecilie nygaard

  1. Eco street
  2. Svenskt, miljøbevisst, designbevisst.
  3. Jeg kunne tenkt meg den blå ifra metallic serien. Jeg har lyst på et blått soverom!

  God jul i stua!

 • Fredrika

  1. Den heter Eco Street.

  2. Kvalitet. Konstnärligt. Klassiskt.

  3. Jag skulle välja den fina tapeten nr 9760 ur serien Eco Tweed. Den skulle bli så fantastiskt vacker i vår lilla enkla stuga som är i stort behov av uppfräschning. Tror att nya fina tapeter skulle göra väldigt mycket och det skulle vara så roligt att få inreda sedan i vitt och marinblått!

 • http://pappamammabarn.blogspot.se Johanna

  -eco street
  -miljövänlig, glad, lyxig
  -min dotter vill ha tapeten med svanar i sitt rum! Jag vill också ha den så vi får diskuttera ihop oss om vi vinner! Eller köra samma tapet fast olika färg!

 • Wenche

  Eco Street

  Svenskt personligt miljövänligt

  Mina föräldrar behöver nya tapeter i sovrummet. Julklapp till dem. Tweed #9777

ANNONS
ANNONS