UnderbaraClara

Moster Clara

Jag har alltid tänkt att det enda som kan mäta sig med lyckan att själv få barn är lyckan när min syster en dag blir gravid. Gissa därför hur glad jag är att kunna berätta att jag ska bli moster i vår! Moster Clara – det låter bra det! Jag är nog ännu mer pirrig och förväntansfull än min syster och det känns hur spännande som helst att få en till liten unge i familjen. Eftersom jag och min syster står varandra så nära är det lite som att Bertil får ett syskon istället för en kusin. Hurraaa vad jag är glad!

Kommentera

Kommentera

Åhhh vad roligt och grattis. Jag blev själv moster nu för första gången den 25 December. SOM JAG LÄNGTAT.
Min son, Milton är snart 8 år.

Jag förstår din lycka.
Kram

Wiilow [Foto Tankar Känslor] http://www.wiilow.blogg.se 2013-01-08 00:07 /

Svara

Grattis, Vilket underbart kort!!

Agnetha 2013-01-07 10:04 /

Svara

Åh så roligt, vad härligt! Grattis till er alla=)

Gabriella http://elephantzoul.blogg.se 2013-01-07 01:08 /

Svara

Att vara moster (och faster) är världsbäst tycker jag!
Man får vara med från allra första början och älska det lilla barnet, man får leka, gosa, sjunga och lära det nya saker. Man får ge presenter, bli paff över saker de lärt sig som man inte visste om och själaglad när de lärt sig säga ens namn och ger en pussar och kramar. Man får vara barnvakt och bli less när de skrikit flera timmar i sträck, säga några ord i stil med ”du gör det bra som klarar av det här”, lämna över barnet och sen gå hem. Helt perfekt när man själv inte vill ha barn precis just nu, men ändå vill och tycker om att ha barn i sin närhet.
Grattis till att bli moster!

Miriam http://miriamskafferep.com 2013-01-07 00:32 /

Svara

Hmh jag tänkte på det när du la upp den där glassbilden och skrev att ni firade något tidigare i vintras. Grattis i alla fall!

Mette 2013-01-06 17:05 /

Svara

Grattis Clara och Anna och hela familjen!
Jag träffade en kompis igår som pluggar till textilingenjör i Borås igår. Hon hade haft Anna som ledare under en workshop och var superinspirerad av hur cool, trevlig och GRYM din syster var. Detta ledde till en lång konversation om återanvändande av tyger, ekologiskt arbete, rättvisearbete, och hur vi inspirerats av ditt fixande och skapande. Är nu sjukt peppad att dra igång eget vintagepimp och hemmafix!
Stor kram

Hanna http://wipitblog.wordpress.com 2013-01-06 13:09 /

Svara

Supergrattis till dig och din syster! Barn är en välsignelse!

Kikki Sandström Inspiratör o Coach http://kikkisandstrom.se 2013-01-06 10:21 /

Svara

Men åh så roligt!!!!

Stephanie http://vargdrommar.blogspot.com/ 2013-01-05 21:24 /

Svara

Grattis!!! Jag förstår och delar din glädje. Jag blir också moster i vår. Det ska bli underbart att lära känna den lilla/lille som kommer. Kram

fröken A 2013-01-05 19:00 /

Svara

Åh, så roligt – grattis! Mosterskapet ärfantastiskt om man står sina systrar när. Jag har två systrar och tillsammans har vi snart sju barn – eller kusiner. De är olika mycket kompisar och leker varierat mycket beroende på dagsform, karaktärskonstellationer, ålder osv – men vi ses alltid och hela tiden. En del av dem är precis som syskon, så sött. Och det bästa: det finns alltid någon för alla, barn som vuxen. Älskart! :)
Ser fram emot lite magbilder på syrrans blogg!

Stina 2013-01-05 18:17 /

Svara

grattis till dig moster Clara och grattis till din syster :-)
kram Åsa

Åsa http://livetsvackrating.blogg.se 2013-01-05 17:15 /

Svara
ANNONS
ANNONS
Blogglistenhits