UnderbaraClara

Nej nej nej!

Hur mycket jag än älskar julen så brukar jag tycka att det är skönt att plocka bort pyntet efter nyår. Men så känner jag inte alls i år. Jag vill bara dröja kvar i den här ovanligt mysiga och fridfulla jul och nyårshelgen. Jag önskar att den skulle pågå en månad till! Och inte ett dugg less är jag på julstjärnor och hyacinter. Vår gran har inte släppt ett enda barr ännu och jag har inte ens hunnit bli trött på julmusik. Skulle till och med gärna gå och lyssna på ett luciatåg om det bara fanns något!

Jag önskar att jag fick stoppa tiden några veckor och vara kvar i den här ledigheten. Skidutflykter och kompisar som kommer över på spontanfika. Jag vill fortsätta stanna uppe sent och läsa böcker, småäta av julgodis, och somna på soffan med lillen på magen. Våren är långt långt borta ännu – jag vill bara njuta av vintern!

 • http://myramedmos.wordpress.com Micki

  Konstigt. Jag ÄLSKAR våren och är precis som du annars och vill städa undan allt jul på en gång – men inte i år! Knepigt. :)

 • Madde

  Jag känner precis likadant!
  Vår gran är jättefin och stjärnorna i fönsterna sprider ljuvligt ljus.

 • http://ceciliaforsbergkeramik.blogspot.com CeciliaForsbergKeramik

  Jag han aldrig plocka fram julpyntet i år…=/ blev bara en liten fin julsjärna som hängde i fönstret! så längtar till nästa år, då blir de dubbelt!..

 • http://barockbloggen.blogg.se Alma-Lena

  Tur att det är några dagar kvar till Tjugondag Knut då. Jag dansar aldrig ut julen innan den dagen. 40 dagar påsk och 20 dagar jul är lagom, varken mer eller mindre.

 • http://livetemellan.wordpress.com Annelie

  Men tjugonde dag Knut är fortfarande några dagar bort! Jag passar på att göra slut på allt nu i en härlig villervalla av glöggslattar och röda ljus som bränns i parti och minut.

 • http://www.canadamanda.blogg.se Amanda

  Åh vad jag håller med dig! Det är alltid så fruktansvärt vemodigt att plocka undan julen. Vad har man nu att längta efter? Våren är för långt borta!

ANNONS
ANNONS