UnderbaraClara

Att klara av

Jag känner mig så pigg nu! Jag tycker att jag har en massa energi till allting och att det mesta känns kul. Jag njuter av den känslan. Åren innan och efter mamma dog kände jag mig så låg och trött och totalt utan ork. Skör och bräcklig och ingenting vågade jag lova heller. Varje gång jag bokade in något fick jag boka av. Varenda löfte jag gav till någon gav mig panik för jag förstod att jag inte skulle kunna hålla det.

En bekant frågade mig härom dagen med bekymrad röst om det inte är väldigt mycket nu? Hur mår du egentligen? Jag kände efter en lång stund. Ända ner till tårna kände jag, och upp igen. Jagade efter det där som hon ville höra: Jo jag är lite trött. Jo, det är lite mycket nu. Jo, det vore skönt att vila. Men jag hittade inte känslan, inte ett uns. Jag mår jättebra! Det är massor nu och det är precis vad jag klarar av. Det är en så underbar känsla att få vara i. Jag trodde knappt aldrig att jag skull kunna läka så mycket att jag fick känna så igen. Men det gör jag. Hög på livet kanske det kallas?

Kommentera

Kommentera

Kul! jag skrev precis så i min Dagbok, hög på livet! Är det något i den västerbottniska luften, eller är det 2013 som svepte in som en virvelvind med ny sprittande energi?

Sofia 2013-01-27 09:55 /

Svara

Underbart! Grattis att du får känna så igen! Kram.

Annette http://www.myrosevalley.blogspot.com 2013-01-21 22:05 /

Svara

Tack för det inlägget, Clara! Jag förlorade min pappa mycket oväntat och hastigt i en stroke den 10 januari och jag känner igen mig i det du skriver, orkeslöshet, okoncentration, förvirring. Så tack för de peppande orden om att man kommer igen även om det så ska ta flera år.
Tack!

Ina 2013-01-21 13:58 /

Svara

Det är så härligt att höra, Clara! Blir så himla glad för din skull. Njut, bara njut! :)

Fröken H från Modemanifestet http://modemanifest.blogspot.com 2013-01-20 20:40 /

Svara

Vad kul för dig Clara! Jag hoppas att jag också snart ska känna likadant. De senaste sex-sju månaderna har nog varit bland de värsta i mitt liv. Inte för att något stort hemskt har hänt, utan bara på grund av massa osäkerheter som har kastat mig mellan hopp och förtvivlan och tömt mig på energi. Men 2013 blir ett bra år. Det känner jag ända från tårna!
kram

Lina, brev från Amerika http://brevfranamerika.blogspot.com 2013-01-19 22:40 /

Svara

Jag tror att det kallas ”flow”, vilket väl är att vara hög på livet och känna att man peakar. NJUT!

Bullar och business http://www.hemmetsjournal.se/elisabethannica/blogg 2013-01-19 22:31 /

Svara

Att läsa din blogg och detta inlägg gör mig så glad! Detta inlägg ger mig hopp och det är så skönt att veta att jag inte är ensam om att känna såhär. Så skönt att du har fått din energi tillbaka och bra att du känner efter och lyssnar på din kropp! Många gånger har jag känt mig så ensam i detta och tänkt att det inte är någon annan som känner likadant.

Det ger mig hopp om att jag också kommer nå dit.

Tack Clara!

Elin 2013-01-18 22:37 /

Svara

Åhh! Fantastiskt!

johanna 2013-01-18 18:33 /

Svara

Sa skönt att höra! Jag som är sa trött just nu, det känns som att jag inget orkar alls, behöver veta att det kan bli, och blir bättre. Det tar bara mer tid en man tror/vill att det ska göra.
Kram och tack för en härlig blogg!

Ferea 2013-01-18 12:17 /

Svara

Vilken härlig känsla!

Therese @ Björkbacke Fotografi http://www.facebook.com/BjorkbackeFotografi 2013-01-18 11:18 /

Svara

Åh så roligt att läsa…och så avundsjuk man blir!
Hur lång tid tar det innan man är där?
Hur vet man att man är utbränd?
Går man till doktorn och frågar?
Hur kan man få förståelse att man inte orkar?
Att minsta uppgift i ens arbete är som en slalombacke…uppför?
Att huvudet är som kola, segt och inga tankar kommer fram?’
Ingenting är roligt?

Skönt att du är där Clara, du är underbar -precis som ditt namn :)

Maria 2013-01-18 10:52 /

Svara
ANNONS
ANNONS
Blogglistenhits