UnderbaraClara

New Order

Det här året har jag funderat mycket på mitt bloggande. Jag har sålt reportage till tidningar med mina bästa kreativa idéer och hur kul det än är så skulle jag vilja lägga mer tid på att göra material till mina bloggläsare istället. Ni som är inne här troget flera gånger i veckan och följt mig många år! Flera har uttryckt att de saknat pyssel och inredningsinlägg och det är ju helt enkelt en konsekvens av att jag sålt sådant material till tidningar istället. Men jag vill inte längre att precis alla mina bästa ideer ska gå till andra – jag vill ju visa upp dem här! Jag vill lägga kraft på att inte bara driva en av landets absolut största bloggar utan också en av de bästa och mest innehållsrika!

Hur ska jag då göra det? Mina tidningsreportage är en väldigt viktig inkomstkälla som jag inte kan vara utan. Därför har jag nu sökt samarbeten med fina företag som vill synas här. Vara med och bidra till fler sådana inlägg på den här bloggen. Under året kommer ni alltså att kunna se fram emot en ökad mängd pyssel, matlagning och hemmafix-inlägg här. Från mitt liv men gjorda för bloggen istället för glossiga magasin. Det känns roligt att kunna göra det. Att bygga min egen ”tidning” istället för att hela tiden vara en del i att bygga andras.

Jag hopps att ni kommer att uppskatta det. Och jag kan försäkra att inte en massa andra inlägg får stryka på foten på grund av detta. Det kommer helt enkelt bara bli mer av allting på bloggen. 2013 blir ett flott år!

 • Linn

  Kan du inte berätta om hur det fungerar när man säljer saker till tidningar? Väldigt spännande att läsa om hur frilansandet fungerar egentligen.

 • Ferea

  Tack sa mycket Clara!

 • Sofia

  Ja det blir det sannerligen! och tänk vilken tur att Vi får vara med.

 • Kira

  Mycket trevliga nyheter, ser fram emot det här året! Fick din bok skickad hit till andra sidan jorden och den har redan många hundöron och fingeravtryck.. Även min nyzeeländske partner har bläddrat och kollat på bilderna, det blir nog en hel del Clara-inspirerat pyssel i vårt nya hem!

 • Kira

  Ja, håller med, tack för bra kommentar!
  Och tack Clara för att du inte faller för den ‘billiga’ kvinnorollen vi alltför ofta lägger på oss själva. Ja, det är vi kvinnor som skapar myten om oss själva. Fnittrar bort vår ‘dumhet’, lägger huvudet på sned och ber om ursäkt för att vi finns. STOPP!!!
  Keep up the good work!

 • Pingback: I PR-bloggarnas värld « snabbmakaroner

 • e

  Åhh det låter helt fantastiskt! Saknar massa DIY, inredning och mat. Började läsa din blogg pga alla fantastiska recept.

 • Madde E

  Tror hon menar den här: http://vattenslangen.bloggagratis.se/

 • klockrike_elin@hotmail.com

  Åh, så himla kul!
  Nu blev jag en lycklig tjej. :D
  Kram från Elin

 • http://www.singoalla.es Singoalla

  Hej! Nu blir vi alla sa glada, TAck!!!!
  Hälsningar fran Pontevedra.

 • http://ordinary-justlikeyou.blogspot.com Annasofia

  Ja! Jag har varit lite frånvarande härifrån ett tag men nu lockade du nog tillbaks mig… :) Politiken och pysslet, det är den kombinationen som gör din blogg så unik.

 • http://www.hangpattar.wordpress.com Carin Hussein

  Grymt Clara! Det är så himla skönt att du bara skriver rätt upp och ned som det är. Tycker du har en superfin blogg, både utseendemässigt och med din blandning av olika inlägg, pyssel, tankar, inspiration och upplyftande idéer. Speciellt glad blev jag av den om att konkretisera sin målbild på flera olika lappar, den har jag rippat rakt av och gjort egna till mig själv. Jag passade till och med att slå till på en årskalender från Granit för 49 kr som jag tänkte sätta upp i mitt sovrum och alltid titta på när jag kliver upp ur sängen – gryymt bra egenpepp!
  Dessutom är jag så glad och inspirerad av att du kan försörja dig på detta. Du är en förebild! Grattis Clara!

  Glad läsare sedan någon månad tillbaka ;)

  Kram Carin

 • Ulrika

  Hej Clara.
  Har följt din blogg i ca. två månaders tid och jag har verkligen inspirerats av dina pyssel och ditt pimpande. Önskade mig din bok i julkapp och fick den. Den är underbar, jag bläddrar i den nästan varje dag. I mina öron låter det toppenbra att det ska bli ännu mer av denna vara. Keep up the good work, girl!!!

 • http://idajennymathildaolofsson.blogspot.se/ Jenny Olofsson

  Hurra för oss som får mer utav dig! vad fint att du känner så. Du är så fin Clara ^ ^

 • Britta

  Å va du gör mej glad !

 • http://www.hannahinstockholm.wordpress.com Hannah

  Hej Clara,

  Här kommer ett erkännande om tossighet.
  Jag började läsa din blogg efter att ha sett en intervju med dig i programmet Sverige. Nu har jag precis läst klart ditt senaste inlägg och därmed tagit mig igenom 7års bloggande. Lite galet men ack så kul.

  Tack för att du delar ditt liv med oss läsare. Vilken resa, din mammas död, giftermål, hus, barn, eget företag och bok. Många stora grattis till alla fina stunder och stora bedrifter. Jag imponeras ständigt av din klokskap, ditt mod och din tro.

  Jag är himla glad över att jag hittade hit för du är sannerligen en vettig och rejäl brud som ryter ifrån när det behövs och förgyller mina dagar med vackra bilder och roliga tips. Älskar blandningen av det mysiga och fina med det viktiga och djupa.

  Tack för allt och jag hoppas få följa dig vidare på resan.

  Guds rikaste välsignelse över dig och familjen och lycka till med allt på din väg, Hannah.

 • Britta

  Vad menar du ?

 • http://vattenslangen.bloggplatsen.se Ulrika

  Gå till vattenslangen. :) Där står mycket om tro och Gud och så.

 • http://www.baralillaja.blogspot.com Mia Hansson

  Häftigt att en proffsbloggare funderar på samma saker som en amatörbloggare; Hur ska jag göra framöver? Vad vill läsarna ha och vad kan jag ge dem?
  Lycka till med kreativiteten!

ANNONS
ANNONS