UnderbaraClara

Fotodokumenterandet

Instagram var jag nog sist på bollen med att skaffa. Tyckte det kändes jättejobbigt med ytterligare ett ställe att hänga och hålla koll på. Men när jag till slut började blev jag fast på en gång! Älskar att det ger mig möjligheten att uppdatera löpande under dagen. Jag fotar knäppa och bra citat jag hittar, konstiga detaljer ur min vardag, saker som händer just i stunden, otippade ställen min son somnar på. Sådant jag vill bevara men som känns för pyttigt för att lägga upp här på bloggen. Och så får jag ju se vad massa andra människor hittar på. På julafton pingade det oavbrutet i insta-appen av läsare som fått min bok och instagramade den. Så sjukt kul! Jag heter Underbaraclaras på instagram. Vad heter ni?

Förresten måste jag passa på och tipsa om att min senaste radiospaning finns att lyssna på här. Passande nog handlar den om min tröttma på kändisar som intervjuvar, äter med, leker med, och spelar musik ihop med andra kändisar. Jag längtar efter att se på vanliga människor som gör precis ingenting. Som på instagram med andra ord!

 • http://annasanatomi.blogspot.com Anna

  Jag heter Maloma på instagram.

 • therese

  Efter många om och men skaffade jag mig också instagram, Ete6 heter jag där :D

 • http://lifeextraordinarydiary.blogspot.se Nadja

  Instagram är toppen! nadjanordstrand heter jag : )

 • http://kalendarium.wordpress.com Maria

  Heter misseklund på instagram. Blir mest bilder på sonen men ibland lite annat.

ANNONS
ANNONS