UnderbaraClara

Andra avsnittet

Andra delen av min lilla DIY-serie för webben kommer här. I det här avsnittet tipsar jag om hur man kan fräscha upp utemöbler och så färgsätter jag ett slitet bord på ett enkelt men lite roligt sätt. Vanligtvis är vi ju ganska traditionella med våra utemöbler, jämfört med mycket annat i våra hem. Men det finns ju faktiskt en hel del roliga grepp att ta till för att sätta piff på dem!

Materialet jag använt i klippet är Perfekt Fönster och Snickerifärg från Beckers. Avsedd för att måla utemöbler och annat som utsätts för hårt slitage. Färgen är bruten i nyanserna Akvarell och Midsommarnatt från Beckers senaste färgkarta. Två fina blå färger som ligger nära varandra men ändå ger vackra skiftningar när de kombineras.

  • http://www.narannie.blogg.se När Annie fotograferar

    Men hallå, det är en blogg och ingen TV-kanal. Det är ju Home made! Varför kritisera och leta fel överallt? Budskapet går ju fram: Våga! :-) Alla är inte Hollywood regisörer och behöver inte vara det heller. Det spelar väl ingen roll om det är över eller underexponerat någonstans? Du ser ju ändå och det är det viktigaste. Sänk dina krav på alla andra så kommer du må bättre och kunna njuta av vad du och alla andra gör. Att leta fel gör ingen lycklig, varken dig eller Clara.

  • http://www.narannie.blogg.se När Annie fotograferar

    Jättefint!

ANNONS
ANNONS