Linda Lindorff avslöjar bondekärlek på bloggen

Varje höstmulen onsdag sitter jag där med beslutsångest och en gnagande känsla att jag borde knappa över på SVT1 klockan 20.00. Med ena handen i chipsskålen och tv-dosan i den andra smyger sig våndan sakta inpå. Min hjärna säger en sak, men mitt hjärta en annan. Ska jag välja att se Uppdrag granskning eller Bonde söker fru? Ja, det är en återkommande ångest ska jag säga er. Det är nästan som om jag varje förbannade onsdag måste välja om jag ska bli grävande journalist eller nöjesreporter för resten av mitt liv. Och i den senare kategorin vinner man inga stora journalistpris I tell you. Så valet faller alltid på …

Bonde söker fru. Det är nästan så att jag skäms, men i min egen singelmisär är det faktiskt lite härligt att få förkovra sig i andras förälskelse om så bara för en timme.

Foto: Tv4

Nog om mig. Herregud. Den stora nyheten är ju att Linda Lindorff idag avslöjar att två bönder som ska vara med i nya säsongen har blivit kära – i varandra! På sin blogg berättar hon om hur Tv4 krisade när de fick beskedet. Så här skriver Linda på sin blogg: ”Vi på redaktionen har också vid ett flertal tillfällen sagt att, herre gud, André och Marie-Louise borde ju bli ihop, men vi trodde ändå aldrig att det faktiskt skulle bli så. Så om sanningen ska fram så slog ner som en bomb när det uppdagades”.

Så vem finns nu kvar att skicka brev till? Om jag skulle välja helt djurorienterat får det nog bli den skäggige mannen med kameler.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..