Bloggreceptboken 2012 är här

Jag gissar att jag inte är ensam om att sitta och surfa runt på diverse matbloggar för att få inspiration till middagen, söndagsfikat eller fredagssnacket. All denna matporr har fått mitt tangentbord vattenskadat mer än en gång, I tell you! Och nu finns det bästa från flera svenska matbloggar runt om i landet, samlat på ett ställe – i Bloggreceptboken. Årets tema är ”något köpt, något lagat” och det bjuds på 20 lättlagade recept med inspirerande bilder och härliga recept för den stressade svensken. Finns att ladda ner gratis på hemsidan.

Förresten, vilka matbloggar läser ni? Kommentera gärna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..