Roliga enkätsvar vi minns

Dessa älskade enkäter som får sådan obetydlig plats i tidningen, men läses av så många. För visst är det roligt att få höra ”den lilla människans” röst? Och visst skyr man journalister som pesten då de står där med block och penna i högst hugg, redo att snärja nästa intervjuoffer?

Tro mig, det är inte så lätt att få folk att ställa upp på enkätfrågor, vare sig man jobbar på en lokaltidningsredaktion eller rikstäckande magasin. Men ibland lyckas man få riktigt sköna svar, och här har jag plockat russinen ur kakan. Låt mig presentera smarta och mindre smarta enkätsvar som blivit publicerade genom åren:

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..