32-årig man pratar med sitt 12-åriga jag

Jeremiah McDonald måste ha varit ett genialt barn, eftersom han redan vid tolv års ålder planerade att göra en video inför denna framtida sketch.

Jeremiah har här en mycket uppriktig konversation med sitt yngre jag från filmen han lämnade för tjugo år sedan. Och jag måste säga att det är ganska anständigt av en tolvårig grabb att planera så långt fram i tiden. Jag menar, när jag var 12 var mitt största bekymmer vilka kläder mina barbies skulle ha på sig för dagen. Ja, detta är en fascinerande upplevelse som hoppar fram och tillbaka från ’92 till 2012 och den har fått närmare tre miljoner visningar på YouTube.

[youtubeplay id=”XFGAQrEUaeU” size=”medium”]

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..