Här får hon sin livs direktsändning

Måndag. Fastlimmade ögonlock och en öronbedövande väckarklocka som man helst av allt bara vill smälla in i närmaste betongvägg. Nej, jag har inte semester….

Men hörrni, innan jag transformeras till Hulken tycker jag att vi startar den här veckan med en hjärtvärmande video. På TV-kanalen KDLT-TV får nyhetsankaret Jennifer Hudspeth nämligen sin livs överraskning. Då hennes kollega kort efter att ha inlett det kommande inslaget ”A good old-fashioned love story”, blir hon friad till i direktsändning. Efter några känslomässiga sekunder som till skulle kunna få det isigaste stenhjärta att mjukna till en jungfrututte, utbrister hon ”I can’t believe you guys!”, och såklart svaret på den klassiska frågan. Näe, det var ingen cliff hanger, men… Äh, kolla bara!

[youtubeplay id=”g5_OdfudeAE” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..