Instagram fyller två år

I dag är det exakt två år sedan den första bilden laddades upp på Instagram, den populära appen som gör vilken Svensson som helst till mästerfotograf med snygga raster och effekter att välja bland. Då den första bilden laddades upp år 2010, var appen fortfarande inte lanserad och gick istället under namnet ”Codename”, men tre månader senare – i oktober 2010 – släpptes så Instagram till allmänheten. Och vilken framgångssaga! I dag används appen av över 50 miljoner människor som delat med sig av över 1 miljard bilder via Instagram.

Förresten, ni har väl inte missat Statigram? Här kan ni läsa mer om sidan som gör det möjligt att kolla ditt Instagram-flöde på webben. Här nedan kan ni skåda den första Instagrambilden som då laddades upp av Kevin Systrom, en av grundarna till tjänsten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..