Skapa ett eget låtbibliotek med Tomahawk

Spotify är grejt, men ibland finns inte alla låtar och artister som man kanske önskat. Men nu finns ett nytt program som kombinerar flera musiktjänster på ett och samma ställe – Tomahawk. Det är helt gratis och härligt, men för att komma åt all musik behöver du ha ett konto på respektive tjänst.  Sedan har du tillgång till ett enorm låtbibliotek med all världens musik, och du kan lägga alla musiktjänsters låtar i en och samma spellista.

I mångt och mycket är Tomahawk rätt likt Spotify. Du kan skapa radiokanaler baserat på låt, artist, genre, stil, tempo och tonart och även dela låtar och spellistor, samt se vilka låtar som är mest populära bland dina vänner. Du kan även kontakta dina vänner via tjänster som Jabber, Google Chat och Twitter och lyssna på musiken tillsammans med dem.

Här kan du ladda ner Tomahawk. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..