Clipix – som pinterest för bokmärken

Clipix är ett enkelt sätt att organisera ditt liv på nätet och låter användarna spara och ordna vad de hittar på nätet. Genom att skapa personliga urklipp kan du komma tillbaka till det du hittat när du vill. För hur många gånger har du inte varit tvungen att söka efter något på nätet som du glömt att spara den första gången du hittade det? Och sedan sitter man där och panikgooglar, utan resultat…

För att hjälpa dig att organisera ditt liv på nätet, ger Clipix dig en plats att för att spara allt du upptäcker att du vill komma tillbaka till i framtiden. Oavsett om det är nyhetsartiklar, recept eller skor, kan du spara det som personliga urklipp på olika ”anslagstavlor”. Det är enkelt att använda – bara dra ”clip”-knappen för att spara ditt bokmärke. När du hittar något du är intresserad av på nätet, fäst den till klippbordet. Användare kan också ladda upp PDF-filer och Word-och Excel-dokument.

Japp, så här funkar det:

[youtubeplay id=”4heBUKnDb-w” size=”medium”]

… Och förresten. Glöm inte att spara den här sidan till Clipix ;)

Clip it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..