Chock när Robbie Williams dök upp i webcamen

Studenten Adam Houabi, 19, från Hornchurch i England, satt och slöchattade på Chatroulette, som slumpmässigt arrangerar chatt-konversationer mellan två för varandra okända människor, då han plötsligt fick en chock. Gissa om han blev förvånad när den välmeriterade artisten Robbie Williams plötsligt dök upp på skärmen!

Williams berättade att han satt i studion och spelade in en ny singel, ”Losers”, som ska komma ut i oktober. Adam trodde först inte sina ögon, men fick bevisat att det verkligen var sångaren i rutan då Robbie visade upp sina välkända tatueringar. Dessutom kunde Adam skymta kameramän i bakgrunden.

– Ena sekunden pratade jag med en snubbe från Algeriet, och så dök Robbie Williams plötsligt upp, säger Houabi till The Sun.

Här kan du se det Adam dokumenterade av den chockartade chattkonversationen:

[youtubeplay id=”fxfcDpWOJdY” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..