Kändisar – från fab till drab

Kändisar – alltid glamourösa, välkammade och med ett pepsodentleende som gör en 360 runt skallen. Fläckfri hy och vältränade armar. Inte en valk så långt ögat når och en solbränna i den perfekta nyansen av diarré. Ja, de kan se nästintill omänskligt felfria ut ibland. Men äntligen används photoshop på rätt sätt – till att göra dessa fabulösa A-listare till vad de varit om inte fötts med silversked i mun.

New York-baserade Danny Evans är mannen som gör photoshopmagi, eller i det här fallet tragedi, av bilder på kändisar. Under signaturen Planet Hiltron lägger han löpande upp nya mästerverk på sin Facebooksida. Idén kommer från all hysteri kring alla foton på kändisar som blivit retuscherade till perfektion. Mitt i allt detta ville han skapa en motvikt och visa hur kändisar faktiskt skulle kunna se ut – utan ingrepp, stylister och retuschering.

Se och njut!

Beckham – extraknäcker inte bara som kalsongmodell utan även som dammsugarförsäljare. ”Frugan är dyr i drift”.

Livet som korggosse är inte alltid så glamouröst. Ibland så jävligt att fästmön tvingas tvätta håret i stekflott. Amen.

Hörru Pitten, 80-talet ringde och ville ha tillbaka din fru. I utbyte är de villiga att skicka en rakapparat.

De fann varandra på dejtingsidan ”Vamps & Vampires”. Nu har de tagit rollspelet ett steg längre – in till sovrummet.

Fler foton hittar du här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..