Skissa & gissa på telefonen

Iphone, Android och Ipad – gratis

När jag var cirka 13 år tvingades jag snällt be mina föräldrar om lov att få surfa på internet en halvtimme, för att sedan vänta fem minuter på att koppla upp mig till en enerverande ton. Och allt för att få spela Skissa & Gissa på gamla härliga Passagen.se. Det var ju så vansinnigt kul och beroendeframkallande. Ja, jag satt tills farsan började vråla ”ELIIIIN, nu blir’e dyrt det här! Och morsan måste ringa ett samtal!”

Men nu finns appen RitaGissa till Android, Iphone och Ipad. Och gissa min lycka då jag nyss upptäckte denna fantastiska app. Åh, mitt 13-åriga flickhjärta gör volter! Appen påminner om populära Draw Something, men den här appen är helt på svenska och innehåller tusentals handplockade ord samt svenska kändisar, platser och högtider m.m. Kort och kort går det ut på att man ritar och motståndaren ska gissa vad det föreställer. Spelet har fyra svårighetsgrader för olika åldrar.

RitaGissa är utvecklad båda för iPad, Android och iPhone och laddas hem kostnadsfritt på App Store och Google Play, men vill man slippa reklam och få tillgång till några fler färger kostar det 15 kr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..