Nu är olympiska spelen i gång #os12se

Det är något magiskt med olympiska spelen. Varje år det inträffar går sportnördarna in i någon sorts OS-koma. Det tippas, analyseras, skapas inför-program på tv:n vars tablå även sopas rent från allt som inte har med högröda och svettiga idrottare att göra. Men även om jag inte tillhör kategorin som låter nervändarna växa fast i skinnsoffan under dessa sportfyllda veckor, så kunde jag inte låta bli att glutta på invigningen. Vilket evenemang! WOW!

Och James Bond lyckades till och med charma brallan (nåja, åtminstone fjäderpennan) av drottning Elisabeth, för att sedan få denna paranta 86-åring att hoppa fallskärm. Ja, det är sant. Lovar. När jag blir drottning och 86 år ska jag också ha en Bond-boy….

[youtubeplay id=”IhEkUKrmhXM” size=”medium”]

Tills dess bjuder jag på några populära OS-tweets som publicerats under hashtaggen #os12se, samt spellistan från OS-invigningen, som läckte ut på nätet innan hela schabraket drog igång.


Och förresten…. När Tyskland marscherade in står det någon tjomme och ”heilar”. Eller är det sådär de vinkar i Tyskland? Hm, dett är något som också många twittrare reagerade på under invigningen. See for yourself:

[youtubeplay id=”gIyCoBB5Aas” size=”medium”]

Kommer ni att följa OS?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..