Se när kändisar läser tweet om sig själva (video)

På Twitter är vi alla lika goda kålsupare. Eller? Här samlas allt möjligt löst folk för att spy galla, skämta eller bara berätta vad de ätit till frukost – allt inklämt på 140 tecken. Och visst kan man hitta kändisar på denna community. Både A, B, C… Jag hela alfabetets celebriteter finns representerade på Twitter. Men läser de verkligen tweets om sig själva? Och hur reagerar dem på svidande Twitter-kritik?

Se när kändisar som Justin Bieber, Larry King, Kristen Stewart och Snooki läser tweets om sig själva:

[youtubeplay id=”Hcmz74AaXHs” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..