Skicka ett mejl till ditt framtida jag

Visst hade det varit häftigt om man var så förutseende som den här grabben (som jag skrivit om tidigare), som planerade en sketch med sig själv som motspelare – 20 år framåt? Ja, visst är det lite svårt att konversera med sitt framtida jag, men man kan ju alltid skicka ett mejl. Om du är den konservativa typen som helst inte byter mejladress eller nicknames i onödan så kanske detta fungerar. Vi får även hålla en tumme för att den hederliga mejlen överlever… Eller kommer vi att göra en Tupac och skicka meddelanden via hologram? Hm…

Nåväl, överraska dig själv om tio år med en digital tidskapsel och skriv ett mejl till ditt framtida jag! (klickeliklicka på länken).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..