Walkie talkie-funktion till din smartphone

Iphone & Android, gratis

För snål för att ringa? Eller för lat för att sms:a?

Med appen Voxer kan du använda din smartphone som en walkie talkie. Du trycker ner en knapp, pratar in ditt meddelande som därefter skickas till den du vill nå. Ljudet sänds direkt när det spelas in, så det går att lyssna ”live”, men ljudet kan även spelas upp vid senare tillfälle. Men Voxer stöder även text och bilder i likhet med appen WhatsApp.

Loggar du in med ditt Facebook-konto, så kan du få reda på vilka av dina vänner som redan använder appen. Voxer fungerar över både wifi och 3G. Tvinga på alla dina vänner appen, och din telefonräkning kommer landa på cirkus 0 kronor. Katching!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..