Är du en ”early adopter”?

När Aftonbladet skrev spaltmeter om Facebook som den nya ”nätflugan” hade jag fortfarande konto på Lunarstorm och tänkte ”Näe, det där Facebook kommer aldrig bli nått”. Och när jag väl reggat mig fattade jag nada av denna community. Men tydligen gick det rätt bra för Zuckerberg och company… Sen var det ju det här med Twitter. Och Instagram. Och …

Ja, sociala medier tar över våra liv, men visst är det väl lite kul ändå? Det blir ju superenkelt att hålla koll på vänner och bekanta! Men hur tidig är du egentligen att haka på dessa ”flugor”? Med tjänsten idego.co kan du ta reda på hur tidigt du anslöt dig till vissa sociala medier. Genom att ansluta till Twitter, FourSquare, Instagram och/eller GitHub kan du få reda på hur du ligger till i jämförelse med dina vänner eller resten av världen. Är du en ”early adopter” eller en segstartare?

Ta reda på det HÄR.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..