Kungavrålet – en nätsuccé

Det var under eftermiddagen som denna (hemskt roliga) bild på en handbolls-engagerad Carl XVI Gustaf började sprida sig på nätet. Den postades på Twitter och vips så var den virala karusellen igång. Bilden togs igår under herrarnas kvartsfinal i handboll och kungavrålet har nu blivit en succé på nätet där bilden sprids som en löpeld.

Men även om bilden hyllas, skrattas åt och delas så är det inte alla som uppskattar kungens ivriga support. Damen nedanför ser lagom nöjd ut åt konungens decibelrop.

Fotografen Jean Michel Psaila förklarar situationen i en intervju med Nyheter24:

– Kungen skrek och vrålade för att heja på sitt lag, och då verkade hon riktigt arg och stoppade demonstrativt fingrarna i öronen, säger han till Nyheter24.

Expressens politiske reporter Niklas Svensson var snabbt ute med efterlysningar på den irriterade kvinnan på bilden, och har lyckats skrapa ihop en hel del retweets under dagen.

Vad tror ni egentligen att kungen skriker? Gissa i kommentarsfältet, eller gör som kungen och fundera lite på det.

Bildkälla och fler bilder här.

 

  1. Jag tror att det fattas en bild. Den där hon håller för ögonen. Hon har väl sett de tre aporna som håller för öron,mun och ögon. Eller så var det bara så att kungen släppte sig och låtsas vara oskyldig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..