Skäggig bikinidam roar på Chatroulette

Låt oss kicka igång helgen med lite lördagsfeeling. Denna gång är det bikinimannen aka. skäggiga damen Steve Kardynal, som bjuder på dagens skratt. Genom att iklä sig bikini (hur många har karln?) roar han slumpade offer på chattjänsten Chatroulette. Denna video har hittills fått 1 476 457 visningar på YouTube (lades ut för 20 timmar sedan), och det är nog bara början. Han har såklart en egen YouTube-kanal där han lägger i diverse kansiga videor och hans uppdrag är enligt han själv att ”få människor att le så stort att de får ont i kinderna”. Han har även en officiell Facebook-sida med 135 295 gilla-markeringar, så killen är sannerligen poppis.

[youtubeplay id=”YCiY1y3uJ3o” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..