Blockera telefonförsäljare med TrueCaller

Iphone & Android, 7 kronor

Tvekar du också att svara när ett okänt nummer ringer? Gör du ändå misstaget att klicka på den gröna luren för att sedan utstå 15 minuters skitsnack av en telefonförsäljare som försöker att prata omkull dig till att köpa ”nya, revolutionerande bantningspiller för bara 799 kronor i månaden”?

Med appen TrueCaller kan du inte bara söka och hitta personer över hela världen,  den visar dig även vem som ringer, håller din telefonbok uppdaterad med adresser, bilder och födelsedagar från Facebook och LinkedIn samt skyddar dig mot oönskade spam-samtal. Om kända bedragare eller irriterande telefonförsäljare är i farten hamnar deras nummer i TrueCallers samtalsfilter. Försöker de kontakta dig får du beskedet ”Blockerat av TrueCaller”, varvid du kan välja om du vill svara eller lägga på. Appen erbjuder alltså ett filter som sållar bort oönskade samtal automatiskt – hur smart som helst!

Finns att ladda ner i Appstore och Google play för 7 riksdaler.

  1. Hej, jag har i appen stoppat ett nummer, hur låter det i uppringarens Mob? Är sms åxå stoppade? Eller kommer personen fram å jag väljer själv att svara el inte? Lite luddigt i informationen.

  2. hej,
    man kan också söka okända nummer på http://www.tellows.se/ – där finns kommentarer från andra användare. kanske är det bra när man vill veta vem som ringer först och inte vill spärra numret helt.
    mvh anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..