Spara och dela med dig av det du älskar

Pinterest är inspirationssajten som växt sig enorm det senaste året, och nu kommer uppföljaren – Loveit.com. Liksom Pinterest är det en sida som tillåter dig att upptäcka, spara och dela allt från inspirerande outfits till smarriga recept och snygg inredning. Layouten på sidan är nästan identisk med Pinterest men det som skiljer är:

– Att du lätt och smidigt kan hitta dina vänner och familj, liksom speciella designers, hemsidor, feeds, bloggar – allt som DU gillar. När du finner en bild du gillar, kan du enkelt följa ursprungskällan till bilden – alltså inte bara den som ”repinnat” den.

– Du kan interagera med andra medlemmar på Loveit’s community och till exempel utbyta privata inspirationstavlor med varandra.

– Användare kan både skapa publika och privata inspirationstavlor, och även favorisera de som de älskar mest. Det är även enkelt att flytta omkring bilder mellan de olika tavlorna och omorganisera bilder mellan kollektionerna genom att ”dra och droppa”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..