Notifiera dina Facebookvänner att du är på smällen

Har du kissat på stickan och fått plus? Vill du skrika ut din gravidglädje så att hela världen hör? Grattis! Nu kan du nämligen meddela alla dina Facebookvänner att du har en bulle i ugnen – och du kan även avslöja vem bagaren är.

Facebook gör det nu busenkelt att meddela dina vänner att du är gravid. Denna nya ”Livshändelse” möjliggör att du och andra framtida föräldrar kan meddela att ni väntar barn. Du kan ange kön, när nedkomsten är beräknad, vem som avfyrade skottet i råttan, var tillverkningen skedde(!) och även annan valfri beskrivning. Du kan också lägga till ett foto, till exempel ett grumligt ultraljudsfoto där man varken ser vad som är huvud eller stjärt.

Inte redo för barn än, men funderar på att skaffa katt? Japp, du kan även addera det till din timeline som en ”Livshändelse”. Och du vet väl att ”Livshändelser” prioriteras i alla flöden på Facebook, så att alla klart och tydligt ska se vad som sker i ditt liv. Facebook is the place to be!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..