Virtuell matbutik i tunnelbanan

Mathem är e-handelsbutiken som erbjuder hemkörning av färdiga matkassar samt matvarubeställning via appen med samma namn. Nu har de tagit bekväm mathandling ett steg längre och lanserat en virtuell matbutik, närmare bestämt på Östermalms tunnelbanestation i Stockholm.

Genom att scanna in foton som finns uppsatta i tunnelbanan så läggs de digitala varorna till varukorgen och därefter packas matvarorna ner i en matkasse som körs till din hemadress. Hinner man inte klart att handla på stationen så kan man komplettera varukorgen via den tillhörande appen där man hittar hela MatHems sortiment och även kan scanna varor hemma i kylskåpet och skafferiet som håller på att ta slut – för att sedan få det hemkört.

Tyvärr finns tjänsten bara i Stockholm än så länge, men det finns planer på att utöka konceptet till andra städer inom det närmaste halvåret. Virtuella matbutiker finns även bland annat i Sydkorea, England och Japan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..