De mest korkade inläggen på Facebook

Ibland kan jag inte sluta att förvånas över människors dumhet. Senast igår kokade jag av ilska över – just det – dumma Facebookanvändare i min egen feed. Anledningen? Att en del av mina pilska (nu föredetta) Facebookvänner gillar bilder på inoljade rumpor lika stora som ufo-ägg och kommenterar foton på porrstjärnor. Något som då även dyker upp i MIN feed. Visst jag gillar skinka, men inte mer än på frukostfrallan. Förstår de inte att ALLA deras vänner ser vad de pysslar med? Även deras päron, vars generation glatt anammat Facebook för att ”hålla koll på ungarna”?

Visst – jag bryr mig inte speciellt mycket i vad ANDRA gör på nätet. Så länge jag själv blir förskonad från ballar och balkonger då jag skummar Facebook under dagen.

Fler som inte tänker längre än vad näsan räcker är dessa stjärnor. Låt mig presentera fyra riktigt korkade Facebook-inlägg:

Fler roliga Facebook-bloopers finner du här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..