Porrig morgonintervju med Robocop i soffan

När jag var cirka sex år brukade jag ibland följa med min bästa polare hem efter förskolan, för att bli serverad himmelska pannkakor och som efterrätt bli retad av hennes storebrorsor. För att sedan få oss barn att sluta fred, eller åtminstone hålla käften för en stund, brukade min kompis pappa dra igång Robocop. Och där satt vi som små ljus, fascinerade över denna människomaskin som jagade och sköt folk.

Nog för att Robocop redan då var barnförbjudet, men det som SVT:s vd, tillika sommarvikarie i denna morgonsoffa, antyder är definitivt något som jag tror borde hållas på vuxenfronten. I SVT:s morgonprogram ”Gomorron Sverige” hoppar Eva Hamilton in som vikarie och i klippet snackar hon med skådishunkarna Joel Kinnaman och  Fares Fares. Fokus är tänkt att ligga på nya filmen ”Snabba cash 2”, men Hamilton kan inte slita blicken från Joel och sluta tänka på Robocock.

… Jag menar ROBOCOP. Och det menade nog Eva Hamilton med.

Äh, bara SE klippet, och njut av den lite pinsamma stämning som uppstår.

[youtubeplay id=”T-h71gLSYYs” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..