Läs Ikeakatalogen digitalt

Nu är den här – bibeln för alla inredningstokiga!

Ikeakatalogen 2013 landar snart i brevlådorna. Men om du har en smartphone eller surfplatta behöver du knappast vänta. Nä, ladda ner den som app och låt dig inspireras direkt! Dessutom är årets upplaga av Ikeakatalogen något annorlunda, med  vissa sidor som är interaktiva om du har en smartphone till hands.

Bild på iPhone applikationen

Den svenska möbeljätten har märkt vissa sidor i katalogen med en symbol för smarta mobiler. Via dessa kan du scanna hela sidan, vilket leder till att du får tillgång till fler bilder, filmer, intervjuer med de som designat möblerna samt 3d-modeller för att se hur en möbel passar in i just ditt hem.

För att scanna sidorna i den tryckta katalogen behöver du appen Ikea Katalogen till IOS eller Android. Appen är gratis, och Ikeas katalog ska skickas ut under vecka 34. Mums! (PS! Du kan även läsa den online här).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..