Animera dina foton i mobilen med Cinemagram

Iphone, gratis

Alla älskar vi väl att fota det vi tycker är snyggt eller roligt, för att sedan lägga på ett hippt filter och låtsas att vi är mästerfotografer. Men nu behöver vi inte längre nöja oss med enbart det – nu kan vi få bilderna att RÖRA på sig också. Och nä, jag menar inte att vi ska börja filma. Med appen Cinemagram ger vi bilder nytt djupt genom att animera dem.

Cinemagram är Iphone-appen som gör att du kan skapa GIF-bilder av dina foton, alltså som en mash-up mellan stillbilder och videos. När du är klar, kan du posta ditt mästerverk på Facebook och/eller Twitter och bara… invänta applåder. Nå, vad väntar du på? Testa! Det ÄR kul – kolla bara här vettja. Finns att ladda ner gratis i Appstore.

Typ så här kan det se ut:

Kittens

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..