Vilken tidsskrift är du? Gör testet på Facebook!

I dag har mitt Facebookflöde svämmat över av testresultat från vänner och bekanta som gjort detta test, uppstyrt av branschorganisationen Sveriges Tidsskrifter. Genom en analys av dina statusuppdateringar får du veta vilken tidsskrift du är mest lik. Och självklart kunde jag inte låta bli att själv ta reda på vilken tidning jag personifierar. Första resultatet landade på tidskriften Filter, en mycket bra och välgjord tidning om jag själv får säga det.

Men då jag – till förmån för denna skärmdump – skulle göra om testet blev resultatet kanske inte lika… sofistikerat. Så jag gjorde om det igen. Och igen. Och igen. Men tydligen är det Vin & Bar jag skulle få fronta om jag någon gång skulle få den äran… Ptja, lite ”fredagsmys med biff och poker” tackar man ju inte nej till. Och med tanke på mitt ”spartips” i senaste amelia där jag vurmar för billigt fulvin, så får jag väl nöja mig med detta.

Vilken tidsskrift blir du? Gör testet här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..