Nya, himmelska uppdateringar för Facebookappen

Alla är vi väl mer eller mindre beroende av Facebook (kom igen, jag vet att jag inte enbart talar för mig själv). Men för oss med iPhone eller iPad har det varit lite av ett aber att använda Facebookappen, då den varit allmänt dålig, långsam och buggig då det krånglat med kommentarer, bilder osv. Men halleluja, men i går släppte vår Facebookfrälsare Zuckerberg appen i version 5.0 – en uppgradering i helt rätt riktning.

Den är både snyggare, snabbare och bättre. Alla ni som använder appen på iPhone eller iPad MÅSTE uppdatera den pronto – ni kommer att märka klar skillnad! Några nyheter är att du inte måste förnya sidan för att se nya uppdateringar, foton öppnar snabbare och du får notifieringar direkt om det sker något nytt i ditt flöde. Skanna QR-koden för att komma direkt till uppdateringen.

 

iPhone-skärmavbild 5

  

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..