Ta kontroll över hur du framstår på nätet

Att nätdejta är det nya svarta. Typ. Och ja, i stället för att ragla hem med något kvart-i-treragg en lördagkväll, är det ju ett ganska lockande alternativ att kunna göra research på sin framtida partner innan man träffas. Enligt statistik från dejtingsajten Match.com googlar åtta av tio personer sin dejt innan de ses. Samtidigt skäms var tionde svensk och var tredje ung svensk (15-22 år) för något som står om dem på nätet. Tyvärr är det svårt att göra något åt, eftersom Googles algoritmer för vilka resultat som visas på förstasidan är svåra att påverka.

I och med detta har anti virus-företaget Norton tagit fram den tidsbegränsade tjänsten Top Search Result. Verktyget ger vem som helst möjlighet att själv lyfta fram det resultat som de helst vill visa om sig själva överst på Google. Kanske inför dejten, eller arbetsintervjun?

Här finns en film som förklarar hur tjänsten fungerar, och toppresultaten ligger uppe på google i en begränsad tid.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..