Hitta ny musik var du än är med #Tunaspot

Vad vore världen utan musik? Ptja, ljudlös om inte annat. Men ibland fastnar man i samma gamla ljudspår och jag måste erkänna att jag är en expert på att lyssna sönder låtar. Men med den nya Spotify-appen Tunaspot kan du upptäcka ny musik beroende på var du befinner dig, eller koppla en speciell spellista till en plats du kanske gillar lite extra – något som både du och andra musikälskare kan komma att uppskatta.

Oavsett om du är på gymmet, en festival eller ditt favoritkafé kan du med hjälp av Tunaspot upptäcka vad andra som varit/är där förknippar platsen med för musik och få reda på när andra personer upptäcker dina spellistor. För att tagga en plats med en speciell spellista drar och droppar du bara en spellista från din egen samling till en plats på kartan. Dessutom kan du lägga till en lite beskrivning kring platsen och spellistan som du taggat där, för att göra det hela mer personligt. Klicka här för att komma direkt till Tunaspot.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..