Ta dig upp ur tuben snabbt och enkelt

Iphone, 7 kronor

Tunnelbanan är sannerligen ett utmärkt sätt att ta sig fram på, även om man vissa mornar tvingas stå lite för nära folk vars andedräkt avslöjar vad de nyss åt till frukost. Men vare sig man, som jag, är lantis i storstan eller en inbiten 08, kan det vara svårt att veta var på tåget man ska placera ändan för att snabbast ta sig av vid rätt uppgång. För jag har fått lära mig den hårda vägen att det finns fler än en – ja, ibland upp till FYRA uppgångar…. Pjuh!

Upp ur Stockholm heter appen som underlättar din resa i Stockholms tunnelbana. Appen innehåller information om respektive station och dess uppgångar vilket gör att du redan innan resan kan ta reda på om du ska sitta långt fram eller långt bak i tåget. Detta för att så snabbt och smidigt som möjligt komma till rätt uppgång på perrongen. Och förhoppningsvis slipper du irra omkring i en mindre evighet innan du hittar dit du ska.

Appen visar även alla tunnelbanestationer på en karta så du enkelt hittar dit. Du får även tillgång till kartor över alla separata tunnelbanelinjer så att du snabbt och enkelt kan navigera dig i tunnelbanan. Helt enkelt toppen för sådana som mig, som knappt hittar i sin egen ficka.

Appen finns än så länge bara till iPhone, men jag kan garantera att den även kommer finnas tillgänglig till Androidtelefoner inom en snar framtid. Läs mer om appen här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..