Dagens bloggnyhet: Blondinbella gifter sig

Det var i dag, för drygt en timme sedan, som den populära bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip släppte nyheten att hon och hennes pojkvän ska gifta sig. Enligt ett nypublicerat blogginlägg var det igår som hennes blivande äkta man Odd friade, och det på Stockholmsrestaurangen ”Och himlen därtill” som har fantastiskt utsikt över Stockholm.

(Yes, till och med en enkel bondtölp som jag har varit där på dejt. Fick dock nöja mig med att dela på en skål oliver. Och jag äter inte ens oliver. Men har man inte råd med delikatesser som smörslungad njursten, eller vad det nu serveras för konstigheter på såna där finställen så…. Jaja, jag är inte bitter. Utsikten var i alla fall fin!)

Skärmklipp från Blondinbellas Instagram.

Åter till nyheten. Blondinbella är nyförlovad och lyckligast i världen, något hon även meddelat på Instagram. Paret har varit vänner sedan tidiga tonåren, varit tillsammans i ett par månader och har för tillfället fullt upp med att sälja sina lägenheter och flytta ihop i gemensam lya. Kul, härligt och grattis! Och för er andra som går i giftastankar – kika in på Blondinbellas blogg. Den LÄR handla ganska mycket om bröllop kommande månader.

… Och om någon vill fria till mig så går det bra att göra det över en köttbulletallrik på Ikea. Just sayin’.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..