Supertrevliga Systembolags-Petter blev kändis via Facebook

Petter Lindén är mannen som älskar sitt jobb. Och kunderna älskar bevisligen Petter. Med ett leende och varmt bemötande tar han gladeligen emot kunder på Systembolaget i Liljeholmen i södra Stockholm, och hans sanna serviceanda har nu uppmärksammats – både på nätet och i traditionella medier.

Ja, det är nog inte varje kassabiträde som får en egen Facebooksida, med över 3000 fans dessutom. Men Petter är speciell och kundernas superlativ fullkomligt haglar över honom. På Facebook-sidan beskrivs han som ”trevlig, kunnig och med massor av humor”. I en intervju med Aftonbladet berättar Petter varför hans kö alltid är lite längre än de andras:

− Jag har alltid varit en glad skit. Man får mycket tillbaka, så det är lätt att vara trevlig hela tiden.

Ja, denna gladlynta vinkännare har minsann blivit en rikskändis efter den uppmärksammade Facebook-sidan då han fortsätter att hyllas på nätet, i tidningar och i tv, då han fick några minutes of fame i tv-programmet Breaking News med Filip & Fredrik.

Har ni något favoritbiträde eller serviceperson ni skulle vilja hylla? Själv gillar jag en viss busschaufför i Sundsvall som titt som tätt greppar micken och önskar sina resenärer en trevlig dag. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..