Beroende av sociala medier? Nu finns Social Rehab!

Svårt att slita dig från Facebook och Twitter även när du faktiskt umgås med dina nära och kära IRL*? I snitt kollar vi av mobilen 150 gånger per dag, och 24 procent av smartphoneanvändarna missar viktiga ögonblick i samband med att de istället försöker fånga dem och dela med sig via sociala medier.

Koppla ner och kom i kontakt med verkligheten igen via Social Rehab. Ta på dig Instagrambrillorna och tummen uppa dina vänner face to face. Skaffa detta toolkit nedan eller gör ditt eget hemma. Kanske en perfekt present till kompisen som fastnat i den virtuella världen?

*In Real Life

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..