Britney goes Gangnam Style

Gangnam Style är låten, inte minst videon och framför allt dansen, som blivit otroligt populär denna sommar. Låten som den sydkoreanska artisten Park Jae Sung, mer känd som PSY, sjunger och dansar till har spridit sig över hela världen och den lite speciella dansen “the horse-riding dance” är det som gäller om du ska visa att du hänger med där på logen. Hiten har gett upphov till en uppsjö med covers, mashups och skämt, och artisten PSY har verkligen blivit en världsstjärna.

Originalvideon släpptes i mitten på juli och har i skrivande stund otroliga 147 844 067 visningar på YouTube, vilket andra mer etablerade artister bara kan drömma om…

På den amerikanska versionen av MTV Video Music Awards sa PSY att han vill ha med både Britney Spears och Katy Perry i sin nästa video. Det går också rykten om ett samarbete mellan PSY och Justin Bieber. Flera stora artiser, som Robbie Williams och Josh Groban har delat med sig av ”Gangnam style” på sina sociala nätverk och Britney har även hyllat den på Facebook:

Och det man önskar slår ibland in. I alla fall om man heter Britney Spears. I pratshowen ”The Ellen DeGeneres Show” fick hon som gäst sin önskan uppfylld då PSY i egen hög person överraskade Brittan med en koreografilektion. Denna video cirkulerar nu på nätet, och vi får väl se om Katy Perry är nästa stora stjärna att anamma denna fåniga dans.

[youtubeplay id=”QZmkU5Pg1sw” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..