Spana in YouTube-tråden ”My boyfriend does my makeup”

Målar din pojkvän som Picasso eller klarar han knappt att rita streckgubbar? Vilket som, är det kanske bäst att han inte gör din makeup. 

Att sminka sig snyggt skulle kunna räknas till en speciellt konstform. På nätet kryllar det av sminkbloggar, sminktips och YouTube-filmer med sminktutorials. Men hur skulle det se ut om din killkompis eller pojkvän fick gå loss med penslarna på ditt omålade nylle? Well, i YouTube-serien ”My boyfriend does my makeup” får vi svaret på hur det kan se ut.

Den populäraste av filmerna är komikern och YouTube-kändisen Jenna Marbles version, som fått över sju miljoner visningar. Här låter hon sin killkompis sminka henne och resultatet blir kanske inte som i Max Factor-reklamerna, utan snarare något som After Dark-gänget på tjack skulle kunna åstadkomma…

[youtubeplay id=”5XLZwO1OklA” size=”medium”]

Fler förskräckliga sminkresultat hittar du bland annat här, här och här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..