Fredagsmusik: Songifierad snabbmatsrecensent sjunger ut

Har du någonsin ätit något så fantastiskt gott att du bara vill öppna din mun och sjunga ut din njutning? Jag gör det varje gång jag äter choklad, he he… Men att vara lika passionerad över en cheesburgare med bacon är svårt. Det lyckas dock snabbmatsälskande Daym med, som med sin egen YouTube-kanal åker runt på diverse snabbmatsställen och recenserar deras mat. Sittandes i bilen med en kamera gestikulerar han friskt medan han äter. Och det är faktiskt underhållande. Så pass att hans matporriga recension av snabbmatkedjan ”Five Guys Burgers and Fries” fick äran att bli songifierad och snart är uppe i sex miljoner visningar på YouTube.

Jag har tidigare skrivit en inlägg om Songify och deras populära videos, samt appen med samma namn. Ta en titt på det, men först – ta ett bett i cheeseburgaren och njut av denna svängiga recension som är en hyllning till snabbmaten. Och det blir faktiskt roligare om man kollar på orginalet först, vilket du kan göra här.

[youtubeplay id=”DcJFdCmN98s” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..