Inspireras i köket med ny, digital kokbok

Alla har vi väl stått där och slavat framför spisen med en flottig, ärvd kokbok med bilder på brun och åter brun mat. Man har följt recepten till punkt och pricka i hopp om att laga något som skulle platsa på menyn till Nobelmiddagen, men när slutet är nära så inser man det enda rätta är att ringa pizzerian på hörnet. Ja, när man är oinspirerad och hungrig går det oftast åt helvete med matlagningen. Men jag slår vad om att det blir roligare med den nya iPad-appen Kokbokshyllan som är rykande ny i Appstore.

Nu kan du alltså få inspirerande recept, eller ja hela kokböcker direkt till din iPad, och de är gratis att ladda ned och använda. Leif Mannerström är förste kock att dela med sig av sitt liv, sin kunskap och klassiska recept på enkel husmanskost. Och under kommande månader räknar grundarna med att släppa kokböcker med flera av Sveriges mest välkända kockar.

Alla recept är filmade med stjärnkockar som delar med sig av tips och idéer för hur du kan variera eller gå utanför receptet. Helt enkelt det bästa från matlagnings-TV och den klassiska kokboken fast med ytterligare smarta verktyg för att underlätta i köket. Dessutom är appen röststyrd, så du behöver inte peta på skärmen med kladdiga fingrar då du vill gå till nästa steg i matlagningen. Perfekt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..