BIC for her – En revolutionerande tjejpenna

Äntligen har företaget BIC producerat en penna som tjejer kan använda. Så nu kan vi också skriva. Som jag längtat! Jag har ju haft såna problem med att pennorna varit för grova i storlek för mina små späda kvinnohänder. BIC, ni har verkligen revolutionerat pennmarknaden!

Fler som är glada över denna hejdundrande nyhet är Nöjesguidens Nanna Johansson som här skriver ett passande inlägg om det. Och syrliga kommentarer kring tjejpennan har inte låtit vänta på sig, här kan ni läsa och låta er roas av vad folk egentligen tycker om detta.

BIC’s marknadsföring. Wow.

Oj, en film också! Måste. Köpa. Pennan.

[youtubeplay id=”8c23dUWATaY” size=”medium”]

TACK BIC! Äntligen kan vi kvinnor också få skriva!

Ja, man upphör aldrig att förvånas över hur vissa företag tänker kring sina produkter, eller sina kunder för den delen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..