Filip & Fredriks podcast finns snart på Spotify

Så här såg det under under morgonens podcastinspelning. Ja, jag är en mästerfotograf.

I morse var jag på Spotifys kontor för att spana in när den populära pratmakar-duon Filip & Fredrik spelade in sin podcast som ni kommer att kunna höra på Spotify på torsdag. För ja, snart kommer alla deras avsnitt att finnas tillgängliga på Spotify, vilket jag tycker är helt underbart!

Det är tack vare att Filip och Fredrik fått skivkontrakt på skivbolaget Universal som nu deras podcast kommer att finnas tillgänglig i sin helhet. Och sen är det bara att hålla tummarna för att fler podcast-stjärnor kommer att göra sina webbradioprogram tillgängliga via Spotify. Det här är förmodligen bara början! Nedan kan ni se ett smakprov på kommande avsnitt, filmat av Feber.

[youtubeplay id=”wGBzmey1o70″ size=”medium”]

Så här ser alltså bilden ut, som de diskuterar i videon ovan:

På frågan om Spotify själva, möjligtvis, kommer att starta en egen podcast där det bjuds på intervjuer med aktuella artister och lite härligt musiksnack fick jag ett tveksamt, men inte helt omöjligt, njaaeee… Men kanske, kanske jag har planterat ett litet frö.

Pssst… Ni missar väl inte amelias egen podcast med underbara Ann Söderlund och Karin Adelsköld? Klicka här för att lyssna på den.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..