Ny svensk filmsajt tillgänglig i höst

Filmnet.se heter den nya filmsajten som det snackas mycket om på nätet just nu. Den kommer att erbjuda filmtjänster till både Mac, PC och vidare till iPhone, Android och iPad. Du kommer att kunna se både svenska och internationella filmer, tv-serier och barnprogram, alltså en utmanare till liknande tjänsterna Netflix som också planerar att lansera sin tjänst i Sverige och de andra nordiska länderna under hösten.

Bakom Filmnet står TV4-gruppen, C More och deras ägare Bonnier och beta-versionen kommer att kosta 49 spänn innan den slutliga prislappen kommer landa på 129 kronor per månad för att streama allt från rysare, komedier, serier och barnvänligare alternativ som Emil i Lönneberga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..