Analysera din Facebook-profil

Många är vi nog som är ständigt uppkopplade. Det mailas under föreläsningar, googlas på toa och självklart kollas Facebook stup i kvarten. Det kan ju ha hänt något viktigt!

Men hur använder just du Facebook egentligen? Med WolframAlpha kan du analysera ditt Facebookanvändande snabbt och enkelt. Du får bland annat statistik över vilka ord du använder mest i dina statusuppdateringar, vilka vänner som gillar dina uppdateringar mest, när du använder Facebook mest, hur många av dina vänner som är i ett förhållande och vilka av dina bilder som är mest gillade.

För att kunna se statistik och fullständig analys av ditt Facebookanvändande måste du skapa ett konto på WolframAlpha som sedan samlar in data från ditt Facebookkonto genom en app som du måste godkänna. Det tar några sekunder att samla in all data sen har du din alldeles egen Facebookrapport. Rätt kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..