Instagram – populäraste fotoappen får hyllnings(?)sång

Instagram är fotoappen som blivit enormt poppis bland smartphone-användare och sedan Facebooks grundare Mark Zuckerberg bestämde sig för att köpa Instagram har antalet aktiva användare ökat med 1179 %. Och visst blir världen lite, lite vackrare genom ett Instagram-filter?

Inte bara vi vanliga dödliga tycker det, många kändisar använder även appen, där deras följare får hänga med på allt från oglamourösa tvättider till stjärspäckade galor. Marie Serneholt är en aktiv instagrammare och när hon nyligen postade bilder på sig själv från ett modelljobb, fick journalisten Alex Schulman ”feeling”. På sin blogg har han nu kontrat med liknande… ehm.. foton, som bara måste ses HÄR. Detta tillsammans med en Instagramsång såklart. Känner du igen dig i texten?

[youtubeplay id=”mjHb5KfhQJ0″ size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..